Kram

Kunst & Kram »

Jeg har udviklet mit helt eget og unikke koncept med kombinationen af kunst og kram. Det er ikke et koncept, jeg har set før!

 

En kunstnervin med mit eget design af forsideetiketten, et par inspirerende ord på bagsideetiketten – dette kombineret i en gaveartikel med et lille (10 x 10 cm) unikt maleri i samme farver som etiketten.

 

Fantastisk som vært-/værtindegave!

Kram »

Kram i min verden er kvalitet, noget der er lækkert, behageligt, smager godt, dufter godt, er unikt eller på mange andre måder bare er specielt – sanseligt!

 

Jeg forhandler et lille udvalg af traditionelle gaveartikler, men kombineret med kunsten bliver dette unikt – overordnet kan du blandt andet finde dette "kunst og kram" i min forretning:

 

· Kunstnervin (1-2-3 flasker) + 1-2-3 små malerier (10 x 10 cm, 20 x 20 cm, 30 x 30 cm)

· Dekorationer + Kunst

 

Mit grundlæggende koncept er baseret på en serie af fem små malerier med farver og nuancer af henholdsvis gul/brun, grøn, rød, blå og sort/sølv, der for mig dækker årets forskellige skift i naturen samt forskellige højtider. Mit koncept er baseret på en serie af fem små malerier med farver og nuancer af henholdsvis gul/brun, grøn, rød, blå og sort/sølv, der for mig dækker årets forskellige skift i naturen samt forskellige højtider..... men, der er selvfølgelig mange andre muligheder, så det er bare at kontakte mig for ideer!

Til hverdag og fest - Kunst & Kram er bedst

Dekorationer »

Jeg forsøger at have et lille udvalg af dekorationer i min forretning. Ved at kombinere denne gaveide med lidt af min egen kunst bliver dekorationen inspirerende og ikke mindst unik.

 

Der vil selvfølgelig være særlige traditionelle ideer og tilbud i forbindelse med vores forskellige højtider.

Copyright © All Rights Reserved

 

Galleri Kunst & Kram | Toksværd Bygade 49, DK-4684 Holmegaard | Tlf.: +45 51676377| dan@kunstogkram.com