About

Galleri Kunst & Kram

v. Dan Lundahl

Processen »    

Et maleri er unikt, hvor opfattelsen er virkeligheden for dig der ser ...

Jeg maler som oftest mine malerier i akryl med abstrakte former og farver i god balance.

Som beskuer kan man fordybe sig i mine malerier, samle tankerne, lade sig inspirere eller bare slappe af, nøjagtigt som man har lyst til ...

Det vigtige for mig er med mine malerier at kunne sætte tanker og fantasi i gang hos den, der ser ...

... selv slapper jeg af og finder ro, når jeg maler – og finder inspiration, forståelse og forklaringer og mere energi til andre ting ...

At tage beslutningen og skulle lade andre se mine malerier første gang var meget grænseoverskridende med en følelse af at blive klædt mere af, at være ubeskyttet, en anden person; men da malerierne så blev helt vildt godt modtaget, vendte alle disse indadvendte tanker sig til noget mere positivt, mere udadvendt, mere konstruktivt og kreativt, som jeg nu kan bruge til endnu mere indlevelse i kunsten –  gennem fantasi og leg med former og farver.

Galleri Kunst & Kram er en lille lokal forretning, hvor du kan se, opleve og købe moderne og abstrakt billedkunst samt spændende og unikke gaveartikler. Jeg afholder desuden små kunstarrangementer for både børn og voksne, og jeg udstiller også meget gerne i din virksomhed eller kunstforening!


Galleriet har tilknyttet et lille atelier på 1. sal, hvor der også er mulighed for at se arbejdsforhold, værksted og igangværende værker – og du kan da også være heldig at få en snak med kunstneren selv.


Jeg laver også lidt i skulpturer, hvor jeg henter inspiration og materialer fra naturen (120 cm høj)

Jeg startede med opbygningen af galleriet i begyndelsen af 2008 og holdt åbning og fernisering lørdag den 22. november samme år.


Galleri Kunst & Kram ligger i Toksværd (nær BonBon-Land), en mindre by lidt uden for Næstved, på Toksværd Bygade 49.

Ejer og kunstner: Dan Lundahl

Velkommen til Galleri Kunst & Kram »

Sådan startede det »

Opbygningen af Galleri Kunst & Kram startede den 22. november 2008.

Rundtur i Galleriet »

Ved at klikke på billedet (kommer senere!) kan du komme på en lille tur rundt i galleriet og dermed få et indtryk af, hvordan indretningen er, mine kunstværker og et udvalg af mine gaveartikler og min brugskunst. 

Ja, det var egentlig sådan her, det startede ...

"5 bajere til de 4 årstider" (80 x 100 cm) »

.... og nu er jeg her

oliemaleri

Copyright  © All Rights Reserved


Galleri Kunst & Kram | Toksværd Bygade 49, DK-4684 Holmegaard | Tlf.: +45 51676377| dan@kunstogkram.com